Samfunnsøkonomene søker forhandlingssjef

september 6, 2013

Samfunnsøkonomene har store ambisjoner for fremtiden. Vi skal utvikle organisasjonen, vokse og ha fornøyde medlemmer. Sekretariatet holder til i Oslo sentrum og vi har nå ledig stilling som

FORHANDLINGSSJEF

Forhandlingssjefen har ansvar for foreningens tariff- og forhandlingsarbeid, opplæring av tillitsvalgte, rådgivning og bistand til medlemmer i spørsmål knyttet til arbeidsliv, samt påvirknings- og utredningsarbeid. Vedkommende har også ansvar for kontakt med samfunnsøkonomstudenter, herunder studentstyret og ulike studentarrangement.

Det er en forutsetning at du har erfaring fra organisasjons- og tariffarbeid. Du har høyere akademisk utdanning og god og tydelig muntlig og skriftlig formuleringsevne. Om du i tillegg har arbeidet med kommunikasjon, websider og sosiale medier er dette en fordel.

Vi legger vekt på at du er initiativrik, utadvent og har gode samarbeidsevner. Du er en god forhandler og har forståelse for politiske prosesser. Vi er et lite sekretariat og synes det er en fordel om du er energisk, fleksibel og liker å ha mange baller i luften samtidig.

Vi kan tilby spennende arbeidsoppgaver i en forening i utvikling. Stillingen er underlagt generalsekretær. Lønn og betingelser etter avtale.

For ytterligere opplysninger, kontakt generalsekretær Anne-Sophie Redisch, tlf.  95 94 97 55.

Søknad og CV sendes til anne-sophie.redisch@samfunnsokonomene.no

Søknadsfrist: 20. september

 

  • Gå til Danske Bank
  • Gå til Samfunnsøkonomiforsikringen
  • Akademikerne 20 år
  • Annonser: