Ledig studentstilling hos Samfunnsøkonomene

mars 9, 2018

Samfunnsøkonomene er Norges eneste fagforening utelukkende for samfunnsøkonomer. Foreningen har ca. 2600 medlemmer og er tilsluttet Akademikerne. Samfunnsøkonomene har fire ansatte og holder til sentralt i Oslo.

Samfunnsøkonomene opplever en stabil medlemsvekst, og har derfor i en periode behov for å utvide staben. Vi ønsker en initiativrik og fleksibel samfunnsøkonomistudent med gode samarbeidsevner til en prosjektstilling. I hovedsak vil du arbeide en dag i uken, men i perioder vil det være behov for merarbeid. Slikt arbeid vil i så fall avtales med studenten i forveien. I en oppstartsfase på 3 uker vil det være en mer intensiv arbeidsperiode i forbindelse med opplæring.

Stillingen er fleksibel og kan fint kombineres med studier.

Arbeid i en fag- og interesseforening gir deg en spennende innføring i et arbeidsområde hvor både fag og politikk står sentralt. Som studentmedarbeider må du ha god muntlig og skriftlig formuleringsevne. Du må være forberedt på å få flere ulike arbeidsoppgavr og til tider en hektisk jobbhverdag.

Som studentmedarbeider vil du blant annet ha ansvar for å:
– Holde medlemsregisteret oppdatert
– Finne artikler fra vårt tidsskrift som passer til publisering på sosiale medier
– Være arrangør for studentarrangementer
– Være en ekstra ressurs i perioder med mye aktivitet

Samfunnsøkonomene er i en spennende periode hvor vi opplever en god medlemsvekst. Vi ønsker å få flere, og kommer derfor å lansere mange spennende tilbud fremover for våre medlemmer. Vi kan tilby en spennende jobb hvor du vil få være med å bygge på en organisasjon i vekst. Du vil få god erfaring fra organisasjonslivet og god arbeidserfaring.

Vi ser etter deg som er:
– Samfunnsøkonomistudent, helst på 3. året eller senere
– Engasjert og initiativrik
– Fleksibel til å kunne jobbe ekstra i perioder med mye aktivitet
– Utadvendt

Søknad og CV sendes snarest til sigurd.lokholm@samfunnsokonomene.no, og senest innen 19. mars 2018. Kontakt generalsekretær Sigurd Løkholm på tlf. 932 35 888 eller advokatfullmektig Fredrik Riise på tlf. 47 66 40 04 om du har spørsmål til stillingen.

  • Gå til Danske Bank
  • Gå til Samfunnsøkonomiforsikringen
  • Akademikerne 20 år
  • Annonser: