Ledig stilling som rådgiver/advokatfullmektig

februar 15, 2017

Samfunnsøkonomene er en interesse- og arbeidstakerorganisasjon for medlemmer med høyere eksamen i samfunnsøkonomi fra universitet eller høyskole. Samfunnsøkonomene har 2600 medlemmer og er tilsluttet Akademikerne – Norges største arbeidstakerorganisasjon for langtidsutdannede. Samfunnsøkonomens sekretariat har fire ansatte og kontorer i Oslo sentrum.

Samfunnsøkonomenes Rådgiver har ansvar for foreningens tariff- og forhandlingsarbeid, opplæring av tillitsvalgte, rådgivning og bistand til medlemmer i spørsmål knyttet til arbeidsliv, samt påvirknings- og utredningsarbeid. Du er sekretær for foreningens Tariffutvalg. Du har også ansvar for kontakt med samfunnsøkonomstudenter, herunder studentstyret og studentarrangement.

Vi ønsker at du har erfaring fra organisasjons- og tariffarbeid. Du må ha høyere akademisk utdanning og relevant erfaring. Er du jurist, er det mulighet for å bli autorisert som advokatfullmektig.

Vi legger vekt på at du er initiativrik, utadvendt og har gode samarbeidsevner, og du har god muntlig og skriftlig formuleringsevne. Du liker å forhandle, og har forståelse for politiske prosesser. Vi er et lite sekretariat og du bør være fleksibel og like å ha mange baller i luften samtidig.

Vi kan tilby spennende arbeidsoppgaver i en forening i utvikling. Stillingen er underlagt generalsekretær. Lønn og betingelser etter avtale.

Kontakt generalsekretær Sigurd Løkholm om du har spørsmål til stillingen, tlf. 932 35 888.

Søknad og CV sendes til sigurd.lokholm@samfunnsokonomene.no innen 10. mars 2017.

 

  • Gå til Danske Bank
  • Gå til Samfunnsøkonomiforsikringen
  • Gå til Akademikerne
  • Annonser: